Microsoft Total Protection Enterprise Backup

Skydda din Microsoft 365 mot nätfiske, ransomware, avancerade hot och dataförlust med 365 Total Protection Enterprise Backup, en unik molnbaserad, allt-i-ett säkerhets- och säkerhetskopieringssvit.

Dra nytta av expertis från Hornetsecurity, ledande specialister på e-postsäkerhet och backup, kända för sina beprövade och prisbelönta lösningar, 365 Total Protection (e-postsäkerhet för M365) och 365 Total Backup (säkerhetskopiering och återställning för M365).

 

Hög funktionalitet för din M365-säkerhet:

TPEB Services

VARFÖR DU BÖR HA YTTERLIGARE SÄKERHETSFUNKTIONALITET PÅ PLATS

RIKTADE ATTACKER PÅ MICROSOFT 365-KONTON: ÄR DITT FÖRETAG SKYDDAT?

Microsoft anses vara den största drivkraften bakom den världsomspännande migreringen till molnet: De har tagit världens mest använda kontorssvit till molnet med Microsoft 365, med cirka 240 miljoner företagskunder som använder Microsoft 365. Dessa företagskunder utbyter och laddar upp kritiska och känsliga filer dagligen – ett faktum som cyberbrottslingar är väl medvetna om.

Microsoft rapporterade nyligen en 250% ökning av riktade attacker på M365-konton. Microsoft har integrerat vissa säkerhetsfunktioner i M365, men frågan du bör ställa är: Räcker dessa åtgärder? Sanningen är att du måste lägga till ytterligare ett lager av säkerhet för att njuta av omfattande säkerhet genom att skydda dina användare mot alla typer av e-posthot såväl som mot dataförlust.

Här är varför:

Angripare tycker att det är väldigt lätt att identifiera en M365-användare, eftersom MX-poster och auto-discover-poster är synliga för allmänheten online. Det är därför viktigt att säkra dina M365-konton, eftersom Microsofts inbyggda skydd helt enkelt inte räcker. Hornetsecurity distribuerar en mängd kraftfulla tekniker för att bekämpa olika typer av e-postprogram, säkerhetsintrång och mer. Ett extra plus är att det döljer Microsofts DNS- och MX-poster, vilket hjälper till att avleda potentiella angripare.

Läs mer på Hornetsecurity hemsida

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen