Zero Trust with deviceTRUST

deviceTRUST lägger till en extra säkerhetsnivå till din Zero Trust-strategi. Rik kontextinformation och flera åtgärder via ett centralt hanteringsgränssnitt över alla distributionsmetoder. Använd dina enheter som en säkerhetsfaktor och ta din villkorade åtkomst till nästa nivå!

Kontext som en faktor

deviceTRUST Contextual Security är lagret för att skydda ett företags data och resurser och minskar kostnaderna för att hantera och säkra digitala arbetsytor samtidigt som produktiviteten hålls hög.

Alltid uppdaterad

deviceTRUST låter dig definiera ett individuellt sammanhang för dina enheter. Använd den enhetsrelaterade information du behöver för att definiera ett alltid uppdaterat sammanhang. Dina användares enheter blir nästa faktor!

Åtgärder i realtid

Baserat på ditt sammanhang kör deviceTRUST de åtgärder du behöver för att skydda din miljö. Styr åtkomst till arbetsytor, sessioner och applikationer i realtid och i alla situationer. Säker åtkomst till din data!

Lätt implementerad

deviceTRUSTs integrerade mallar hjälper till med att integrera användningsfall. Baserat på verkliga kundscenarier och många års erfarenhet, är de giltiga för enkel, snabb implementering och individuell anpassning. Säkra din miljö på några minuter!

 

Baserat på ditt sammanhang, utför deviceTRUST de åtgärder du behöver för att skydda din digitala arbetsyta

 

Villkorlig tillgång till arbetsytan

Tillgång till villkorad arbetsyta för att kontrollera åtkomsten till dina digitala arbetsytor.

Villkorlig applikationsåtkomst

Med Conditional Application Access kan du definiera de applikationer som användare kan komma åt i sina digitala arbetsytor.

Villkorlig konfiguration

Villkorlig konfiguration låter dig konfigurera användarens digitala arbetsyta utöver standardsäkerhetsmetoden.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen