Testa Applikationer för användning i AVD

Azure Virtual Desktop ger alla företag möjlighet att köra sina kontorsapplikationer i molnet. Detta ger användare tillgång till sina applikationer från valfri plats och enhet. AVD ger användare tillgång till en kontorsdator samtidigt som företaget kan säkra sin data genom att ej lagra den lokalt på användarens dator. 

AVD ger administratören möjlighet att skapa en eller flera operativsystemsmallar till sina användare, dessa tilldelas sedan användaren vid inloggning som får tillgång till den version av Windows samt de applikationer som tilldelats av administratören. 

Alla som administrerat en Windowsmiljö vet att det kan vara en utmaning av hinna med att rulla ut alla Windowsuppdateringar och säkerhetspatchar inom en rimlig tid. När man sedan lägger till ett antal applikationer, dess uppdateringar och säkerhetspatchar blir situationen snart ohållbar. Det blir helt enkelt svårt eller omöjligt att hinna med testning av patchar före utrullning i produktion. Ofta går det bra, men iblad så drabbas företag av stillestånd på grund av att man inte hunnit/kunnat testa uppdateringar före de rullas ut.

 dessa  med AVD så kan man förhållandevis enkelt ge användare tillgång till en kontorsdator och samtidigt säkra sin data genom att ej lagra den lokalt 

Rimo3 automatiserar kompatibilitetstestning av applikationer före utrullning i exempelvis Azure Virtual Desktop (AVD).

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen