Total Backup av Microsoft 365

Säkerhetskopiera automatiskt Microsoft 365-postlådor, Teams, OneDrive, SharePoint och klienter i en och samma produkt

Eftersom Microsoft 365 är ett kommunikationssystem snarare än en dataskyddsprodukt, innehåller det inte inbyggda alternativ för att säkerhetskopiera och återställa data. Det betyder att det är företaget, och inte Microsoft, som ansvarar för att skydda sig mot alla slag av Microsoft 365-dataförlust orsakad av skadlig programvara, mänskliga fel, skadliga användare eller systemfel.

 

Undvik Microsoft 365-dataförlust med högpresterande, användarvänlig funktionalitet

Med 365 Total Backup kan du dra nytta av en omfattande säkerhetskopierings- och återställningslösning för Microsoft 365-postlådor, Teams Chats, OneDrive for Business-konton, SharePoint-dokumentbibliotek och slutpunkter. Dess enkla konfiguration och hantering av flera klienter gör det enkelt att säkerhetskopiera, hantera och återställa all Microsoft 365-data från ditt företag – automatiskt och problemfritt.

  • Multi-tenancy: Hantera och övervaka alla Microsoft 365-organisationer och Windows-slutpunktsbackuper via en central, multi-tenant online hanteringskonsol.
  • Användarvänlig instrumentpanel för säkerhetskopiering: Övervaka säkerhetskopierings- och återställningsaktiviteter centralt, säkerhetskopieringsstatus och senaste återställningshistorik. Ställ in aviseringar för framgångsrika, misslyckade eller varnande säkerhetskopieringstillstånd, e-postvarningar eller en daglig sammanfattning.
  • Automatiserade Microsoft 365-säkerhetskopior: M365-säkerhetskopior sker automatiskt upp till 4 gånger per dag. För slutpunkter kan säkerhetskopiering ställas in var 1:e till 24:e timme.
  • Säkerhetskopiering av lokala och roamingslutpunkter: Säkerhetskopiera valfri slutpunkt, oavsett om det är på kontoret eller var som helst i världen, utan att behöva ett VPN.
  • Slutpunktssäkerhetskopiering och policyer: Policystyrd säkerhetskopiering på filnivå för stationära och bärbara Windows-datorer. Konfigurera inställningar för stora grupper av Windows-slutpunkter genom att ställa in policyer för att definiera säkerhetskopieringskataloger, molnlagring, frekvens och retention.
  • Säkerhetskopiera data var som helst, när som helst: Säkerhetskopiera specifika användare, grupper, SharePoint-dokumentbibliotek och slutpunkter när som helst.

Registrera er för en test

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen