Zeroklienter för AVD/RDP (NOS)

Genom att använda klienter designade för att användas med Azure Virtual Desktop, Terminal Server eller andra VDI-lösningar från bland annat Citrix, VMware och Microsoft får ni en effektivare och säkrare IT-miljö.

Utan rörliga delar och med en strömförbrukning på endast ca 8W vid användning vilket ger en låg driftkostnad samt en lång livstid, vilket är en bra investering för alla företag måna om miljön.

Klienterna administreras enkelt med 10ZiG manager såväl på som utanför kontoret, 10ZiG manager är gratis att använda för alla klienter med NOS/PeakOS/Win10IoT från 10ZiG.

Vi har ett nära samarbete med 10ZiG Technology då dom är specialiserade inom detta område, det gör dom snabbfotade och lyhörda för förändringar inom EUC-området. 10ZiG har huvudkontor i USA, sitt Europeiska huvudkontor i Leicester, Storbritannien samt satellitkontor i övriga delar av världen.

Alla klienter från 10ZiG slutmonteras på fabriken i Leicester före leverans ut till kunden, i detta skede laddas klienten med önskat operativsystem och eventuella extratillbehör monteras (tex WIFI). Det går även att få klienter förkonfigurerade enligt önskemål vid behov.

10ZiG Resources - Useful links

Sign up as 10ZiG reseller - Register here to get access to 10ZiG partner portal

10ZiG Partner Portal - Access marketing material at 10ZiG

Download 10ZiG Manager - Included for free with all clients

As Easy as A-V-D: The Simplicity of Deploying & Managing AVD Desktops with Nerdio and 10ZiG

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen