VM Backup Standard Edition - New License

En kraftfull, pålitlig och lättanvänd lösning för säkerhetskopiering och replikering för Microsoft Hyper-V och VMware virtuella maskiner (VM) och fysiska Windows-servrar.

SÄKERHETSKOPIERA OCH ÅTERSTÄLL DINA FÖRETAGETS DATA MED LÄTTHET:

Systemfel, maskinvarufel eller cyberattacker med virus, skadlig programvara eller ransomware, är alla scenarier som leder till dataförlust. Under 2019 beräknades den genomsnittliga kostnaden för serveravbrott till € 719 000, kostnaden för dataförlust till € 900 000. Det är därför en nödvändighet för företag att skydda sig. Hornetsecurity har upprepade gånger visat sig ha en av de enklaste att använda, mest robusta och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden.

Minska stilleståndstid och dataförlust: Tack vare kontinuerligt dataskydd (CDP) och WAN-optimerad replikering är dina säkerhetskopior tillgängliga på bara några minuter i händelse av dataförlust och du kan fortsätta arbeta som vanligt. Lösningens unika Augmented Inline Deduplication ger dig också enorma besparingar på din backuplagring och minskar kostnaderna dramatiskt.

 

Effektiv säkerhetskopiering

Snabbt igång utan behov av komplexa konfigurationer

Kom igång snabbt: installera och kör din första virtuella maskin (VM) backup på mindre än 15 minuter, utan behov av komplexa konfigurationer, mjukvaruberoenden eller branta inlärningskurvor.

VM Backup är utformad för att ge dig den tillförlitlighet och prestanda du behöver, utan krångel eller komplexitet, så att du kan leverera värde till din organisation omedelbart och konsekvent.

  • Lätt att använda, intuitivt gränssnitt – vilket gör det enkelt för dig att implementera en pålitlig säkerhetskopieringsstrategi
  • Snabbt och enkelt att hantera och konfigurera säkerhetskopiering/återställning och replikeringsuppgifter över flera värdar
  • Full kontroll och skalbarhet – Övervaka och hantera alla dina Hyper-V- och VMware-värdar från en enda konsol

 

Full kontroll över dina säkerhetskopior

Kraftfull och snabb centraliserad kontroll

VM Backup förenklar hanteringen och konfigurationen av dina backup- och återställningsjobb över flera värdar, vilket frigör din tid.

  • Ransomware-skydd som utnyttjar oföränderlig (Immutable) molnlagring (NY)
  • WAN-optimerad replikering
  • Kontinuerligt dataskydd (CDP) Ta backup så ofta som var 5:e minut
  • Samtidighet – genom att säkerhetskopiera flera virtuella datorer samtidigt är säkerhetskopieringen särskilt effektiv
  • Stöder inbyggt olika molnlagringsalternativ
  • Farfar-Far-Son Arkivering (GFS)

 

Minimal RPO och RTO

Minska avsevärt Recovery Point Objective (RPO) och Recovery Time Objective (RTO) genom replikering och CDP, vilket hjälper dina användare att återhämta sig snabbt och fullt ut när en katastrof inträffar.

 

Stora besparingar – tack vare Augmented Inline Deduplication

VM Backup med Augmented Inline Deduplication minskar drastiskt dina lagringskrav för ditt backuplager, vilket sparar tid och pengar.

Så här gör du: Vår deduplicering körs över alla säkerhetskopieringsjobb, du behöver inte gruppera virtuella maskiner tillsammans (ingen användning av efterbearbetning). Den minsta mängden backuputrymme är bara en av fördelarna; Augmented Inline Deduplication förbättrar också hastigheten för säkerhetskopiering och återställning.

 

Köp av ett SMA-abonnemang krävs

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen