***hubspost stuff below

Den ultimata utskriftslösningen med stöd för skrivarservrar.

Trots att leverantörer som Microsoft och Citrix fortsätter att utveckla sina universella utskriftsfunktioner, står utskrifter fortfarande i toppen av problem för deras kunders administratörer. Drivrutinshantering, skifte från 32 till 64 bitarsarkitektur, nya skrivare samt ny Window/Citrixversion kan få den starkaste av administratörer att önska sig en semester. Ur användarens synpunkt kan problem med utskrifter (Långsam/utebliven utskrift, utskrift till fel fack, eller felaktigt utseende på utskrift etc) leda till frustration, och i slutändan minskad produktivitet och lönsamhet.

Tricerat använder sig av ett eget utskriftsformat kallat triMeta (TMF), som är optimerat för kompatibilitet, komprimering och utskrifter i Citrix och Terminalservermiljöer. Detta garanterar 100% skrivarkompatibilitet och tillgång till full funktionalitet av er skrivare. Simplify Printing innehåller ScrewDrivers, men med utökade funktioner för utskrifter från användarens session till en skrivarserver och vidare ut till skrivaren. Produkten innehåller även funktioner för tilldelning av skrivare på användare/grupp/dator/IP-nivå samt självadministration av skrivare.

Kan du garantera att dina användares utskrifter hamnar på rätt skrivare snabbt och effektivt utan att riskera en systemkrasch?

Hur löser ni inkompatibla skrivarmodeller i er miljö idag?

Vad gör ni om en användare vill skriva ut till en okänd skrivarmodell från sin hemarbetsplats?

 

 

 

Joomla25 Appliance - Powered by TurnKey Linux